Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca
Kapitenë: Florjan Binaj dhe Adi Pojana
Këngëtare: Fifi
Të ftuar: Sinan Hoxha, Andrra Destani, Gena, Vjollca Haxhiu.

Na ndiqni në:

Shiko kush LUAN


Facebook: https://www.facebook.com/shikokushluan/
Instagram: https://www.instagram.com/shikokushluan/

happy wheels 2
Visionnez des milliers de vidéos drôles et tous les buzz du moment. Le meilleur de l'actualité insolite du web sélectionné par Wiki01 !